Bartek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No to chopie gratuluje!!! ;) Pamiętam swoją pierwszą - miałem już zarezerwowaną dwa dni wcześniej to człowieku to były dwa najdłuższe dni w moim życiu no i oczywiście z tego wszyskiego dostałem rewolucji żołądkowo-jelitowych. Pozdrawiam :buttrock: :icon_razz: Niech służy bezawaryjnie i przynosi ROZKOSZ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Gratulacje. ;) Ja swój pierwszy motor to trzymałem nawet w pokuj przez kilka dni bo napatrzeć się nie mogłem. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Gratulacje ...... ;) :lapad: :P ...teraz tylko trasa i nic więcej ....hm...pamiętam jak nie mogłem zasnąć po zakupie mojej piękności .....no ale zawsze przychodzi w końcu nowy dzionek ...śmigaj jak najwięcej ....poczuj wolność...poczuj niezależność ..... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBrat Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 no to jeszcze opisz, jak pierwsza jazda ;) ja w pierwszym tygodniu to jeździłem byle gdzie, byle tylko jechać, jechać, jechać....grtuluję! dbaj o niego Ha, StaryJa spać nie mogłem w czasie między kupnem a odbioremA potem to po zapałki (nie palę) jeździłem motorem do najdalszego kiosku w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Gratulacje ;)Niech Ci sie kula najlepiej jak może :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Moje gratulacje, może i ja niedługo to poczuje :| Oby jak najszybciej nawet rewelacje jelitowo-żołądkowe będa wtedy przyjemnością :) :)wrrrr aż mnie ciarki na samą myśl po pecach przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Smigać dobrze do roboty zamek od wlewu i od skrzynki, koło do centrowania :) , i nowy akumulator =]gratuluje powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No to panie miłego szlifowania podnóżków na winklach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi