gargi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witam potrzebuje porady poniewaz stoje przed zakupem kolejnego motocykla i nie wiem co wybracz racji tego ze nia mam 18 lat (do 17 brakuje mi 5 miechow) nie moge sobie prawka na A zrobic ;( i zastanawiam się nad zakupem gs500 lub nsr125 nie wiem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 witam potrzebuje porady poniewaz stoje przed zakupem kolejnego motocykla i nie wiem co wybracz racji tego ze nia mam 18 lat (do 17 brakuje mi 5 miechow) nie moge sobie prawka na A zrobic ;( i zastanawiam się nad zakupem gs500 lub nsr125 nie wiem co wybracKup NSR bedziesz cieszyl sie smiganiem a nie pal sie kontroli, zribsz A to przyjdzie czas na cos wiekszego. Na NSR tez mozna porządnie posmigac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A co chcesz tym robić jak jeździć to nsr125 ze względu na wiek. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zrób A1 i kup NSR, nie jezdzij na lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jestem w takiej samej sytuacji jak ty i osobiście poczekam, nie ma sensu dwa razy płacić za egzamin na prawko a potem jeszcze na kat. B, poczekaj jeszcze ten sezon, tyle już wytrzymałeś to dasz rade jeszcze troche, ew. możesz kupić gs-a i bać się co by ci policja nie złapałazrobisz jak uważasz ale ja bym kupował gs-a i poczekał żeby zrobić prawko, weź jeszcze pod uwage że nsr to 2t i przy szykiej jeździe pali tyle co 2litrowy fur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zrobisz jak uważasz ale ja bym kupował gs-a i poczekał żeby zrobić prawko żę kupiłbyś sobie gsa i czekał żeby sobie zrobić prawko?.. fajnie ponad rok, moto stalo by sobie w garażu.juz lepiej tą kase co masz daj na jakiś nawet niski procent na lokate czy coś, a nie motocykl kupować, motocykl traci też na wartości a może za ten rok bedzie wolał sobie auto kupić, ludzie mają czasem zmienne gusta. Zrób jak wolisz, zresztą pierwsze słysze żeby NSR paliła tyle co 2 litrowy fur, masz na myśli samochód czy jak? bo chyba nie 2 litrowy motocykl. TO niech sie odezwie posiadacz któremu NSR-ka łyka podczas eksploatacji 10 litrów. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 zrób A1 i kup NSR, nie jezdzij na lewo.tez bym tak zrobil... chyba to jest najlepszy wybor. ale ostateczny nalezy do ciebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja też byłem w podobnej sytuacji czekać aż zrobie prawko i kupić dużze moto czy kupic cos na teraz. Kupiłem Nsr 125 zarejestrowana na motorwer to nawet A1 nie mussze robic. P.S co do spalania to moja pali 6l przy jezdzie na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi