AsiekHonda Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 zdecydowanie szukaj w Giełdzie Motocyklowej albo na Allegro... ja właśnie tam znalazłam to czego szukałam, chodź z jednym wybrańcem (czyt. Motorem) zeszło mi sie prawie dwa lata poszukiwań :icon_razz: Szukajcie a znajdziecie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak jesteś wysoki(a jednak masz 190cm) to zastanów się nad XJ 600 Diverison.Za taką kase dostaniesz spokojnie a jest troche większa niż CB i GS. Zdecydowanie potwierdzam. Mam 185cm wzrostu, CB i GS są jakieś takie małe. Polecam Diversion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 WitamJa też wybrałem xj 600 s, motorek super nie jest strasznie mocny ale dla mnie wystarczy do jazdy w dwie osoby prima, a moja zonan zawsze jezdzi ze mna i podziela moja opinie o wygodzie podruzowania. Pali nie wiele 4,5-5,5, częsci jest do tego modelu od groma i nie ma z nimi problemu.Sam najpierw chciłem gs, ale na szczęscie znajomy mi odradził i nie żałuje xj ma pół owiewke wiec podruzuje sie wygodniej i xj ma lepszy wg mnie wygląd bardziej nowoczesny. Ja polecam gorąco xj 600s, ale jak to sie mówi : Wybór należy do Ciebie Tez polecam Ci XJ 600 S ta xj o ktorej pisze kolega jest zakupiona wlasnie odemnie ez byla moim pierwszym moto i nie zaluje wybory, nawet tesknie za nia czasami ;) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi