BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie lepiej zarejestrować oba motocykle i nie stresować się ewentualną kontrolą? :buttrock: A potem znowu będziesz w kolejnym poście się uskarżała, jak to się nad Tobą znęcali na przesłuchaniu i w paroksyzmie złości przywaliłaś gliniarzowi. :banghead: :)nie mam kiedy to zrobic i sie nie uskarzalam :) :banghead: :) zreszta tutaj to tego nie robia tylko od razu zabiora ci na jakisc czas na dzien albo dwa a pozniej sprawa idziedo sadu i przychodzi ci do placenia kupe kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 dzien albo dwa a pozniej sprawa idziedo sadu i przychodzi ci do placenia kupe kasyHehe, no to zajebiście :banghead:Chyba lepiej odstac ten czas w kolejkach po rejestracje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Rozumiem, że to "BEEMKA" jest zarejstrowana :buttrock: więc jak jeździsz Suzi to bez obstawy tych kilkunastu wspaniałych, silnych belgijskich policjantów :banghead: z Klubu BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie nio cio ty ja obstawe to mam jedynie jak jade na tur gdzies suzi a tak to normalnie po ulicach poginam np: u mnie to male miasteczko i sie wszyscy praktycznie znaja a ja znam tu w moim miescie policje poniewaz niedaleko od nich pracuje w kafejce i czasem jak mam nocke to zagladaja na piwko :banghead: a ci z Klubu BMW to oni mieszkaja poza moim okregiem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi