Gość tom10002 Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 8O a ja szukam cos za 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 WSK 125 lub 175, Junak w opłakanym stanie, motorower Simson, rozpadająca się MZ lub Jawa. Lepiej za te pieniądze kup rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 CZ lub JAWE za 500 znajdziesz, ale uważaj http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7199823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 Za 500 nic nie dostaniesz. A przynajmniej nic co sią nadaje do jeżdzenia. Dołóż chłopie jeszcze z 800 i za całość czyli 1300 możesz szukać MZ w niezłym stania.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mangus Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 za 500 mozna kupic pierdzipeda. najlepiej wsk. zawsze to na poczatek pogrzebac mozna i pojezdzic do sklepu czy szkoly. leprzy taki poczatek niz zaden. kto wie ile ty te 500 zl zbierales, moze zebranie jeszcze 800 zl to zbyt duzo a przeciez czlowiek musi jezdzic by zyc :) sam bdybym tylko mial to i bym wske kupil zeby choc troszke popierdziec by moc naczym usiasc bo krzesle przed komputerem to ... szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 Za 500 nic nie dostaniesz. A przynajmniej nic co sią nadaje do jeżdzenia. Dołóż chłopie jeszcze z 800 i za całość czyli 1300 możesz szukać MZ w niezłym stania.Powodzenia. NIEZAREJESTROWANI GŁOSU NIE MAJĄ A poza tym jeden mój znajomy za 500 kupił CZ a drugi za 600 Jawe Twin Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mangus Opublikowano 9 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2002 no czasem zdazaja sie okazje. jak dobrze trafili to im gratuluj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 10 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2002 Ja tam bym wybrał WSK 125 za tą kasę i cieszył się z jazdy :!: :!: :!: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 10 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2002 A co Wy tak na WSK'i bluzgacie!!! Ja sam w pl posiadam WSK M06B3 z 1959 roku i co gorszy jestem od tych co to na japoniach sie bujaja!!!??? Fakt, ze wsadzilem w nia tyle pieniedzy ze smialo bym kupil japonie w niezlym stanie, ale ja lubie byc oryginalny (a takich WSK jak moja to naprawde wielu nie ma)!!! A dla udowodnienia moge przeslac dla zainteresowanych fotke!!! Tu w USA mam japonie i wcale z tego dumny nie jestem!!! Dumny bede jak wkoncu uskladam te pieniadze i kupie H-D Fat Boy'a za 20 000 $ Pozdro dla wszystkich - KarlikPs. I zeby mi ty bluzg na WSK'i (i inne tansze sprzety) wiecej nie bylo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2002 Święta prawda, a zdjęcia mógłbyś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 11 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2002 Za 500 zł spokojnie coś można kupić, tylko, że trzeba szukać. A jak ktoś jest motocyklistą to jest cierpliwy :) albo i nie. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hausi Opublikowano 11 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2002 Ja osobiście polecałbym WSK 175, za 400 zl kupisz ją w super stanie a trzeba pamietac ze rejestracja kosztuje ok. 200 zl. No i masz weterana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2002 WSK jest naprawdę świetna to prawdziwy zabytek, dzięki za foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 13 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2002 Peterek, mogę Ci dać namiar do mojego kumpla z Warszawy któremu sprzedałem moją SHLke. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawcio Opublikowano 17 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2002 Za taką kaskę polecm ROMETa PONY. I nawet w dobrym stanie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi