Sorpion Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 CzescMoj kolega ma pewnien problem, i od dluzszego czasu niewie co ma myslec na temat lancuszka rozrzadu w swojej maszynie. Slychac go juz na niskich obrotach dosc mocno, pytanie brzmi czy te modele maja automatyczny napinacz lancuszka rorzadu, czy jest on reczny jak np. w Diversion'ie (yamaha xj 600), tam podobno jest taki patencik ze gdy lancuszek sie zbytnio luzuje to odkreca sie odpowiednia srobke az lancuszek sie napnie i sie ja zakreca. Czy w Zephyr'rze jest to samo??? Jakby tak bylo to byloby swietnie, poniewaz to na troche zaoszczedzi kasy na nowy. p.s. Nigdzie nie da sie znalezc serwisowki do tego modelu, jesli ktos posiada namiary (tzn.linka), to bardzo prosze o jego podanie, dzieki. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jezeli lancusze slychac na niskich obrotach to nie ma sie co przejmowac - ten model tak ma...jesli jednak etam...to postaram sie wygrzebac ta informacje w motocyklu mojej Pani ;) Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi