Sztefan Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Powiedziano mi, że zwykły syntetyczny do 4 suwowych silniczków 10W-40, ale nie wiem czy mają rację, może ktoś jeździ i wie dokładnie co leje do swojej kochanej maszynki, ja dopiero zaczynam i jestem ciemny... POMOCY Z góry dziękuję... SZTEFAN:) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorobi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Powiedziano mi, że zwykły syntetyczny do 4 suwowych silniczków 10W-40, ale nie wiem czy mają rację, może ktoś jeździ i wie dokładnie co leje do swojej kochanej maszynki, ja dopiero zaczynam i jestem ciemny... POMOCY Z góry dziękuję... SZTEFAN:) :banghead: Witam! Ja mam viróveczka z 95 i jeżdże na Castrol GP 20W 40.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 to zależy od tego, co było wcześniej lane. zapraszam do działu chopper i do tematu o virago 535.ja leję motula 10w40 ale minerała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi