konradzyrafa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Chcialem skrobnac pare slow dla nie wymiarowych. Otoz mam 198 cm i waze jakie 75 kg takze dosc szczuply jestem. Z kurtka nie bylo problemu zeby znalezsc. Tak czy siak znalazlem elke i nawet protektory sa na miejscu. Gorzej bylo ze spodniami niestety wszystkie firmy ktore ogladalem robia spodnie proporcjonalne tzn. im dluzsze w nogawkach, tym szersze niestety jak byly dobre w pasie to za krotkie. Probowalem nawet modele dla kobiet ale to byl nie wypal. W koncu napisalem do Kobi (panie Jarku Pozdrawiam:)) mają w swojej ofercie produkty szwedzkich firm Joffama, Halavarson i lindstrand. Spodnie dobralismy, co prawda byly za krotkie ale nie bylo problemu z zamowieniem materialu i ich przedluzeniu. Wyszlo kapitalnie i jestem cholernie zadowolony (kostki juz nie swieca!). Takze szczerze polecamhttp://www.halvarssons.pl/pzdrsorry za błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 z tego co mi wiadomo rowniez RETBIKE szyje na miare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 można też uszyć na zamówienie w RETBIKE,dopłata to bodajże 50,- :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi