kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 to na takie to tez sie bedzie jezdzilo, ale wiesz mówi się że w domu zawsze najlepiej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bodman :] niema smiacia ... to byl jedyny zlot na ktory moglem dojechac bez ladowania z luzami na korbowodzie i litrem benzyny w baku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Panowie a nie orientujecie się czy organizatorzy mają jakąś swoją stronę WWW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hmm z tego co wiem to nie. Gdzies mam nr tel i maila do klubu. Co potrzebujesz ? jesli chodzi o fotki to wrzoce pozniej adres strony na ktorej sa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Bodman :] niema smiacia ... to byl jedyny zlot na ktory moglem dojechac bez ladowania z luzami na korbowodzie i litrem benzyny w baku :]nie no nie ma tu śmiacia :icon_razz: tak czy tak szkoda by było gdby zlot już więcej się nie odbył :buttrock: tu kilka fotek ze zlotua tu jeszcze inna galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Gdzies mam nr tel i maila do klubu tel.: 0-606 716 569 - Bogdan, e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hmm z tego co wiem to nie. Gdzies mam nr tel i maila do klubu. Co potrzebujesz ? jesli chodzi o fotki to wrzoce pozniej adres strony na ktorej sa :]Właśnie chodzi mi o ewentualne fotki :icon_razz: A tak na marginesie to kiedyś trafiłem przypadkowo na jakąś stronę motocyklistów z Jasła i dlatego myślałem że to organizatorzy mają swoją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 http://www.naszejaslo.pl/photogallery.php?...=48&rowstart=54http://www.naszejaslo.pl/photogallery.php?photo=1248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi