Demus2 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam. Mam problem z tylnym zawieszeniem w mojej Cebrze. Jakiś czas temu wymieniłem tulejkę oraz sworzeń górnego mocowania amortyzatora, bo był tam dość duży luz. Na nowych elementach było lepiej ale luz całkowicie nie zniknął. Zrobiłem kilka tysięcy i znowu lipa, zaczyna stukać coraz mocniej. Zna ktoś jakiś patent na rozwiązanie tego problemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie miałeś jakiś wycieków z amora. Może już siada. Nastaw na najtwardsze i zobacz czy nie ma poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demus2 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Amor jest w porządku tylko jego mocowanie do ramy siada. Górne ucho amortyzatora ma w środku tulejkę z brązu i w tą tulejkę wchodzi stalowy sworzeń. Luz powstaje między sworzniem a tą tulejką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi