marios64 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam i mam pytannko motorek pali bez problemu jedzie bez problemu do pewnego czasu pózniej zaczyna go dusić tak jak by odcinało prąd jezeli wycisne sprzęgło wcodzi spowrotem na obroty i na luzie też hula super wchodzi na obroty jezeli włacze bieg dusi go . Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wyadaje mi się, że ciągnie gdzieś lewe powietrze. Zobacz gaźnik i wszystkie miejsca, gdzie może ciągnąć powietrze. Pozdro :biggrin: :clap: :cool: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morel Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 A mi sie wydaje że nie ma kompresji. Sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marios64 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wielkie dzieki za podpowiedzi posprawdzałem gaznik przeczysciłem i filtr powietrza ,oraz przeczyściłem przy sprzegle styki czujnika i przy stopce motocykla bo też miałem podpowiedzi że to może być i co najważniejsze hula cudownie może nawet lepiej jak wcześniej . Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Na 100% to byl zatkany gaźnik, ogólnie jeśli motor na początku jezdzie dobrze a w pewnym momęcie zamula i gaśnie to na 100% gaźnik.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi