Miszczu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 To czemu niby dokumenty o tobie dadza jakiemus kurierowi, a samemu zainteresowanemu juz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 To czemu niby dokumenty o tobie dadza jakiemus kurierowi, a samemu zainteresowanemu juz nie?Nie wiem czemu tak jest ale taka jest prawda nie dają twoich dokumentów do ręki tylko wysyłają pocztą lub kurierem i już. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dobrze wiedzieć, moze w ten sposób pomogę paru kumplą. Mi jednak ta metoda tak z tak nie byłaby potrzebna. Czekałem na prawko 9 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dwa pytania:1. Jeśli egzamin mam w piątek, to kiedy jest "następny dzień"? Poniedziałek czy sobota?2. Czy istnieje maksymalny czas od zdanego egzaminu do wydania prawa jazdy? Jest określony w jakiejś ustawie czy coś? Słyszałem o 21 dniach, ale nie wiem czego się tyczą. Pytałem w WORD na Odlewniczej w Warszawie. TAK, MOŻNA zlecić transport dokumentów kurierowi. Samemu nie można.Spieszy mi się, bo chciałbym dostać prawko przed swoimi urodzinami 19 sierpnia i się zastanawiam czy to realne nawet jeśli 21 lipca zdam egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Ja dostałem papiery na kat. B po miesiącu od rozpoczęcia kursu. Po zakończeniu teorii i jazd dostałem termin na egzamin za 2 dni, i po zdaniu papiery były już w przyszłym tygodniu do odebrania - podobno w Krakowie to niemożliwe, a jednak :wink: - bez kuriera i bez żadniej dodatkowej kasy. Edytowane 17 Lipca 2006 przez WaRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi