Digidy Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 witam, ku przestrodze ostrzegam o zwróceniu szczególnej uwagi na swoje rzeczy podczas trwania mistrzostw w piłce nożnej, wczoraj byłem na grilu z kolegami i przypiąłem (tylko) rower do słupa - wcześniej już go tam trzymałem, a jak wracałem - patrzę NIE MA - a jest to spokojne, dobrze oświetlone osiedle a związku z tym ze mało osób wychodziło w godzinach ok. 10 to ktoś go ukradł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Taaa, a to wszystko przez piłkę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Witam. No właśnie same nieprzyjemności w związku z tymi MŚ :) Najpierw ta sprawa z kadrą teraz ta przegrana :notworthy:Bo to POLSKA ;):) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Hm .....ciekawe co jeszcze się wydarzy ??? tak na cud liczymy a tu ...klops.. Nie lubię piłki ale jakoś mi smutno kiedy tyle zawiedzionych kibiców... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No mi zgineły buty, za cholere nie moge ich znaleść :notworthy: Albo córa je gdzieś schowała, albo jakiś debilny mój znajomy :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No mi zgineły buty, za cholere nie moge ich znaleść :notworthy: Albo córa je gdzieś schowała, albo jakiś debilny mój znajomy :) Albo pseudokibice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No mi zgineły buty, za cholere nie moge ich znaleść :notworthy: Albo córa je gdzieś schowała, albo jakiś debilny mój znajomy :) albo Janas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Śmiejcie sie, śmiejcie, butów jak nie ma tak nie ma :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi