Skocz do zawartości

Szprychowanie [Junak M10]

Wilq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Herflik, spoko spoko:)Juz teraz czaje. Co do krzywych kół to ja nie mam jakiegos nadzwycajengo bicia.. według opini mojej i wiekszosci ludzi "na oko" koła sa proste. ale napewno powyżej 1mm bicie by sie znalazlo.. dlatego napisalem żartobliwie że moto niesprawne technicznie:) Lubie jak wszystko w motocyklu jest extra odpicowane technicznie i wizualnie.. no ale wiecie jak to jest.. jak sie ciepło zrobi to sie nie chce nikomu rozbirac kół i centrowac jesli sie ma małe bicie:) Raczej sie patrzy na to żeby było za co do baku nalac i jechac w traske..

A jesli chodzi o "szanujacego sie mechanika" to ja ludziom owszem naprawiam na bierzaco jak jest taka potrzeba.. ale jak mi sie cos zepsuje to pół roku bedzie leżec//hehe..

Kierowco bombowca.. niestety ale lata, w których WSK kupowalo sie za 100zl już raczej mineły:( Nawet farmerzy sie wycwanili i jak sprzedaja WSK po wies tiuningu bez papiera to po jakies 300zl.. Ostattnio namówiłem kolege żeby rometa sprzedał i kupil sobie WSK 125 i odszyklował.. no i byl problem ze znalezieniem teraz WSK.. no ale pojeżdziło sie po wsiach i znalazłem mu WSK 125 M06B3 (bez papiera) za 100zl, silnik nawet nawet ( nie grzebany) no ale rama raczej opłakana.. No ale za 100zl to na allegro sam silnik idzie:) wiec sie oplaca. Ale WSK za 100zl to już okazja. A co chcesz se kupic Wiesie 175? Polecam, bardzo dobry motocykl.

Pozdro - Julas

Edytowane przez kobuz1