darekk1200lt Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 MAM JEDNO PYTANIE KOCHANI CZY MOZE MI KTOS POWIEDZIEC JAK TO TAM WYGLADA? MOZE JUZ KTOS BYL? O KTOREJ TAM TRZEBA BYC ZEBY NICZEGO NIE PRZEGAPIC?POZDRAWIAM DAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Patrzyłem na stronie internetowej sanktuarium, ale nic tam nie ma. MOgłaby to być ciekawa sprawa. Jak będziesz coś wiedział, daj cynka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekk1200lt Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Patrzyłem na stronie internetowej sanktuarium, ale nic tam nie ma. MOgłaby to być ciekawa sprawa. Jak będziesz coś wiedział, daj cynka. PozdrawiamJA TAM BEDE NA PEWNO TYLKO NIE WIEM NA KTORA TAM SIE ZJAWIC BEDE WRACAL ZE SZKLARSKIEJ TO TAM WPADNEPOZDRAWIAM DAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opcja, aby pojechać na pielgrzymke ze Szklarskiej wymaga przemyślenia.Jakby ktoś coś wiedział, to niech napisze.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekk1200lt Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opcja, aby pojechać na pielgrzymke ze Szklarskiej wymaga przemyślenia.Jakby ktoś coś wiedział, to niech napisze.Dziękija pojade z szklarskiej do zabrza to bede tamtedy przejezdzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwu Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 W zeszłym roku zaczeło się o 10.00 Mszą potem był przejazd miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 W tym Msza ma byc o 11:30 - info z http://republika.pl/okr_riders/zloty.htm pare fotek z 2004 znajdziecie pod http://www.opolezone.pro24.pl/beny/index.p...id=88&Itemid=90 osobiscie jeszcze nie bylam - wiec nie moge zdac relacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no ja również się wybieram z ekipą ze śląska, tutaj temat na naszym forum.W zeszłym roku moje ilość maszyn przerosła chyba oczekiwania wszystkich, było spoooooro maszyn, trochę nas zmoczyło w drodze na Górkę ale mimo wszystko warto było tam być, Gorąco polecam tę imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No w zeszłym roku deszcz chwycił chwile po wyjeździe z Raciborza. Myśle że w tym roku będzie więcej Motocykli jeś tylko pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No w zeszłym roku deszcz chwycił chwile po wyjeździe z Raciborza. Myśle że w tym roku będzie więcej Motocykli jeś tylko pogoda dopiszetroche daleko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi