scooby_bp Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak w temacie. Czy ma może ktoś schemat instalacji elektrycznej do derbi sendy z 1995r? szukałem ale niemoge coś znaleźć :biggrin: A jest mi bardzo potrzebna, bo elektryk będzie mi odnowa kładł całą elektryke :biggrin: Bo ja jest tak poje**na, ze szybciej będzie odnowa zrobić :buttrock: z góry wielki dzieki Pozdro_FoR_All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak w temacie. Czy ma może ktoś schemat instalacji elektrycznej do derbi sendy z 1995r? szukałem ale niemoge coś znaleźć :banghead: A jest mi bardzo potrzebna, bo elektryk będzie mi odnowa kładł całą elektryke ;) Bo ja jest tak poje**na, ze szybciej będzie odnowa zrobić :icon_question: z góry wielki dzieki Pozdro_FoR_AllNo niewieże ze nikt niema :) No proszę bo bedzie mi owiele łatwiej elektryke naprawiac ;) a jest co ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Przy okazji tego pytania tu jest manual derbi senda r ale niema tam instalacji elektrycznej Edytowane 10 Czerwca 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam ten schemat, napisz na moje gg. to Ci prześle. Moje gg: 91737389 Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Karol-Derbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi