Ahmed Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam,mój kumpel kupił sobie Jawe z papierami tzn. ma dowód rej. do niej i to wszystko i czy tylko z tym może zarejestrować sprzęt,nie spisywał żadnej umowy ze sprzedającym ani nic takiego. DZięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no to raczej musi cos napisac (umowe) chyba ze to darowizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 chyba nie zarejestruje bo jest ona zarejestrowana na poprzedniego wlasciciela a poprzedni wlasciciel musia ja wyrejestrowac a nowy wlasciciel musia ja zarejestrowac wiec watpie zeby dal rade bez umowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi