_DLuGi_ Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 wirtam wczoraj zlozylem wreszcie moj silniczek od czesi wstawilem nowe wodziki i inne duperele ,dzis udalo mi sie ja uruchomic i wszystko poustawiac ale nagle zaczela dziwnie szarpac na jedyncea pozniej zblokowalo mi cala skrzynie rozkrecilem silnik i wysypaly mi sie zabki z kolaz zebatego jedynki i z jeszcze jednej zebatki na walku posrednim mam pytanie co moglo vyc przyczyna taki zniszczen a i jeszcze zpilowalo mi nowiutki dolny wodzik w czym tkiwil problem ( przed remontem dany wodszik rowniez byl zjechany)prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 A MOZE ZOSTAWILES JAKIS ELEMENT W SKRZYNI I TO BYLA PRZYCZYNA AWARII.JAK DOBRZE ZLOZYLES TO POWINNO BYC LUKS :roll: A CO DO TEMATU TO TRYBY TO SA W MŁYNIE WODNYM A NIE W MOTOCYKLU.tU SA KOLA ZĘBATE I ŁANCUCHOWEPOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 nie napewno nic niezostawile ale zauwazylem dzis ze mam krzywy taki precik na ktorym sa osadzone wodziki i wydaje mi sie ze on ustawil krzywo wodzik ktory nastempnie urwalo lub zmielilo i kawalek tego wodzika i ten wlasnie kawalek jesli go niezmielilo wpadl w tryby :D .mam pytanko w jaki sposob mozna wyprostowac ten precik bo nowego nigdzie niemoge dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 Wiesz takich rzeczy sie nie prostuje z tego powodu ze nie uzyskasz juz fabrycznej prostopadlosci osi do przekroju wodzika wiec pozostaje Ci tylko dorobic ten wałek (pręcik)Albo poszykaj moze ktos bedzie mialpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 13 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 ja mimo to jakos go wyprostowalem teraz wodziki chodza bez zadnych problemow .A co do tego wodzika to kumpel mowil ze poprostu te nowe wodziki trzeba napoczatku oszczedzac poniewaz musza sie dotrzecdzieki za odpowiedz :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi