thefex Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 troche pomieszane z autami, ale 2oo tez saklik kto wytrwa do konca, wygrywa mozliwosc pojscia do sklepu/lodowki i kupienia/nalania sobie zimnego piwa :banghead: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Całego nie obejrzałem ale podobało mi się jak na supercrossie chłopaki przy wywrotce jeszcze sie klepać chcieli śmiesznie to wygladało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 ktoś wie jaka kapela podłożyła muzykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 brrrrrr ale dzwony. Spoko ale strasznie ciarki mnie przechodzą w niektórych momętach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 troche pomieszane z autami, ale 2oo tez saklik kto wytrwa do konca, wygrywa mozliwosc pojscia do sklepu/lodowki i kupienia/nalania sobie zimnego piwa :)przej**ane!!!!!!!! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T121526 <-------------- zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Umieją się bawić cholercia...... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi