cosmic Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Tak jak w temacie ustawienie zapłonu w Mz ETZ 250 z tym że kupiłem sobie elektroniczny zapłon bezstykowy z tym nadajnikiem i odbiornikiem i nie wiem jak teraz mam postępować pytam bo lada dzień zostanie mi przysłany ten zapłon. Szukałem w Faq ale nie znalazłem wystaczających informacji.Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2006 przez cosmic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik84 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hej!Samo ustawienie przebiega tak samo jak w zapłonie stykowym-iskra ma wystąpić 3mm przed GMP a czujnik Halla możesz obracać podobnie jak platynki i w ten sposób korygować punkt zapłonu. Jeśli to dla Ciebie czarna magia to daj znac-wyslę Ci na mejla skany książki "Jeżdżę motocyklem MZ" :biggrin: Możesz ją też znaleźć na necie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmic Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no właśnie konretnie chodziło mi o to co zastępuje platynki, dzięki za odpowiedź pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 hej mik84 jesli możesz to weź mi też wyślij skan tej książki ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etz250 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Hej!Samo ustawienie przebiega tak samo jak w zapłonie stykowym-iskra ma wystąpić 3mm przed GMP a czujnik Halla możesz obracać podobnie jak platynki i w ten sposób korygować punkt zapłonu. Jeśli to dla Ciebie czarna magia to daj znac-wyslę Ci na mejla skany książki "Jeżdżę motocyklem MZ" :banghead: Możesz ją też znaleźć na necie :icon_mrgreen:siemka moglbys mi wyslac ta kasizke na mejla?? mejl [email protected] dzieki z gory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi