na koło Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Siemano.Mam taki problem bo dzisiaj jadac odczułem spadek mocy moto troche dymiło.W domu zacząłem patrzeć i słysząłem jak coś syczy i to syczenie wychodziło od simeringa od strony kopniaka o i olej ciekł dosyc obficie :D .To, że moto słabo ciągnie to wina tego simeringa??Żeby go zmienić trzeba zdjąć pokrywe silnika czy obejdzie sie bez tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 prawdopodobnie walnął ci simering na wale i ci ciśnienie ze skrzyni korbowej wywala olej przez ten symering od kopniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja mam identyczny problem, motocykl ma moc jak motorynka i dymi jak jakiś kamaz. Olej ze skrzyni biegó mi sie przedostaje do miejsca gdzie jest magneto, jakim cudem tam może sie dostawac olej ze skrzyni wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Ten simering mi pociekał jakis czas po trochu w sumie to jakis 1000km niechce mi sie wierzyc żeby na wale padł.Żeby wyjac simering to musze sciagac pokrywe czy wygrzebac hu*a z wierzchu?? Edytowane 6 Czerwca 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 mi się zdaje (niewiem czy tak jest akurat w crm-ie) ale powinieneś zdjąć pokrywę a potem magneto i wymienić simering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 magneto jest z drugiej strony :D a ten simering widać bo to nie jest główny simering wału tylko wałka kopniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 ale z tego co opisałęś wynika ze masz tak jak opisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi