bronx Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Na temat 9 pisze to czego dowiedzialem sie na forach , tym bardziej ze o 6 wszystko sie potwierdzilo , mniejsza o to. Ja za ssie tak nie obawiam tego spalania poniewaz najlepiej sie czuje przy predkosciach rzedu 120-130 :banghead: i to niezalezy od sprzetu. Przy 180 za szybko mi paski na jezdi uciekaja ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Może, może palić więcej niż 6,5L na 100km. Spróbuj na autostradzie dać w palnik na maxa czyli 180-210km/h, oczywiście bez kufrów ;) i zobaczysz ile spali, może nie 10L, do tego potrzebny silny boczny wiatr, ale do 9L dojdzie. Jak sam piszesz nie próbowałeś badań w tym zakresie szybkości więc na razie to tylko teoretyzujesz. A 150-160 jest to właśnie optymalna szybkość dla tego sprzętu, oczywiście w odpowiednich warunkach. Mnie kiedyś paliła o ile dobrze pamiętam od poniżej 5L do ponad 9L. Te pierwsze to autostrada i ulewa przez cały dzień co zmuszało do średniej szybkości 80-90km/h, te drugie to też autostrada, piękna pogoda i chęć nagonienia straconych dzień wcześniej kilometrów i 180-220 na budziku. powiem krutko to nie jest sprzęt do takiej jazdy 180- 210 km/hkażde moto przy takiej prędkośći chla ile mu wleci w cylindry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jeśli chodzi o stronke - i zle interpretowanie pod innymi pzregladarkami niz IE no to brałem to pod uwage i robiłem specjalnie tylko pod IE poniewaz 90% uzytkowników uzywa własnie Interneto Explorera.Mylisz się i to bardzo.Śmiem twierdzić, że 90 % nie używa IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 To gratuluje:) milego uzytkowania. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 I ja sie przyłączam do gratulacji (lepiej późno niż wcale) :) Świetne moto. Kilkoro moich znajomych śmiga bądź śmigało 900 - tkami. Są bardzo zadowoleni. Zresztą nie słyszałem negatywnych opinii na temat tego sprzęta. Wygodne i na dodatek z wałem. Rewelacja. Sam swego czasu chciałem to kupić ale wyszło inaczej. Tak czy siak świetny wybór.Pozdruuufffki i szerokiej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi