YAGO Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 hej!mam taki problem-wal ma luz ale nie taki typowy na boki, na lozyskach tylko rusza sie wzdluz osi obrotu o 1mm (etz 250) qw w zeszlym roku by robiony remat! CO ZROBIC? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek15 Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 w mojej 150 przedwczoraj rozwaliło mi wał miał luz ale ze 3mm i najlepsze że wałek od łożyska wpadł między tłok i cylinder i go porychował tak że sie silnik zablokował mi koło PRZY WYMIJANIU TIRA Z KOLEGĄ Z TYŁU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 walek od lozyska korbowodu? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 w mojej 150 przedwczoraj rozwaliło mi wał miał luz ale ze 3mm i najlepsze że wałek od łożyska wpadł między tłok i cylinder i go porychował tak że sie silnik zablokował mi koło PRZY WYMIJANIU TIRA Z KOLEGĄ Z TYŁU!Coś mi sie nie chce w to wierzyc.... To Ty zyjesz?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi