gringo77 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 witamjako że własnie wróciłem z francji,zahaczając wczesniej tydzień o dolomity i cortine informuję że bilet na grossglockner (jednodniowy) na motocykl kosztuje 17EUR ale oczywiscie warto,benzyna we Włoszech 1,4 EUR,we Francji(lazurowe wybrzeże) 1,3-1,4 EURKemping dolomity - 14 EUR za komplet (2os+motocykl+namiot)Kemping Francja - lazurowe wybrzeze - 20 EUR za komplet (kemp. z basenem ale nie przy samym morzu)może komuś przydadzą się powyższe informacje :biggrin: pozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 witamjako że własnie wróciłem z francji,zahaczając wczesniej tydzień o dolomity i cortine informuję że bilet na grossglockner (jednodniowy) na motocykl kosztuje 17EUR ale oczywiscie warto,benzyna we Włoszech 1,4 EUR,we Francji(lazurowe wybrzeże) 1,3-1,4 EURKemping dolomity - 14 EUR za komplet (2os+motocykl+namiot)Kemping Francja - lazurowe wybrzeze - 20 EUR za komplet (kemp. z basenem ale nie przy samym morzu)może komuś przydadzą się powyższe informacje :biggrin: pozdrawiamWojtekMnie się na pewno przyda ta informacja bo to tylko potwierdza słuszność zakupu namiotu :clap:. Co do grossglockner to mam pytanko: gdzie się kupuje bilet na ta traskę (ewentualnie na inne wysokoalpejskie traski)? Jest to dodatkowa opłata oprócz winiety jak rozumiem...? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Bilet na grossglockner kupujesz przy samym wjezdzie na trase,są bramki tak jak przy wjeździe na autostrade. miłego wypoczynku :biggrin: W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Rok temu bylem w austrii potem we wloszech slowenii bylo super zwlaszcza traski alpejskie. W tym roku juz od 12 sierpnia planuje zaliczyc podobne rejony. Jesli ktos jest chetny zapraszam do towarzystwa. Co do Grossglockner Hochalpenstrasse to chyba nic na mnie nigdy nie zrobilo wiekszego wrazenia. Nawet lekko kiepskawa pogoda miala swoj urok. Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi