skizo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 mój kumpel kupił DT za 2600zł a ma napisane w papierach że w niemczech kosztował 50 euro (!!) bo poprostu dla niemca 10-letni sprawny motocykl to grat i wyrzucają go na złom(mojego kumpla jest ze złomu) więc jak masz taką możliwość to rozglądnij się w niemczech po złomach i giełdachpzdr.włąśnie a mój kolega to suzuki rg 80 z 92r kupił za 340euro tylko że był bardzo zasyfiona bo 7 lat w garażu stał. Kupił ją niby że zepsutą bo nie paliła. A on wymienił kabel od świecy i śmiga jak szalony teraz :D :notworthy: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 nie myślcie sobie ze to jakaś agresja czy coś ale zauważcie sprowadzamy moto z zachodu od niemca ktory uwaza ze 10 letnie moto to złom i w ten sposob my polacy oczyszczamy niemieckie szroty bo poprostu dla niemca 10-letni sprawny motocykl to grat i wyrzucają go na złom(mojego kumpla jest ze złomudla nas to moe rewelka zdobyc moto z niemiec za 50 euro i wymienic tylko kable WN ale własnie tak oczyszczamy niemieckie smietniki ze złomu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 hehe no racja :) ale mimo wszystko gdybym miał okazje wolał bym kupić w tej samej cenie coś lepszego za 1000zł cos wyrwiesz ale trzeba troche poczekać rozejrzec sie a napewno trafi sie jakas okazja ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 ja na twoim miejscu dozbieralabym jeszcze troche kasy bo tak jak koledzy piszą za 1000zł to simson albo jakas naprawde dobrze trafiona okazja.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak dobrze poszukasz to i Dt sie znajdzie ale to taka jak moja czyli LC1 :notworthy: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 musisz dobrze poszukac a najbardziej w autogieldzie lub allegro.... czasami sie tak trafia ze jakis znajomy przywiosl i nawet o tym nie wiesz Sp[rzedam honde mbx oraz suzuki ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi