Skocz do zawartości

Teren Motocross

Rekomendowane odpowiedzi

Kto by był chętny przyjechać pośmigać na podobny tor do miejscowości Mierzawa (miedzy Kielcami a Krakowem przy trasie E77 - szukać Jędrzejów) bo zastanawiam sie czy budować taki tor czy nie. Jeżeli cała moja inwestycja miała by iść na marne to niezle bym wtopił wiec musze sie troche rozeznać.

Niestety trzeba im torow pozazdroscic ale to ich dyscyplina u nas dopiero to sie rozwija moze kiedys :)Koles mi opowiadal ze takich torow to jest tam 2 na wioske a ziomki jezdza w klubach za kaske sa jest zainetersowanie sponsorzy sa to i tory sie buduje niestety dla nas jest to za drogi sport jeszcze jest wszytko drozsze niz w USA tragedia

Chlopaki nie narzekajcie ze tak zle w polsce jest. Najlepiej to jak by sie wiecej czlonkow zebrala i poprostu samemu cos zrobic . Zawsze tak mozna zrobic , zegrac sie i cos wykombinowac . Nawet kurcze brac mozna oplaty jak tam ktos uwaza za uzywanie toru. Jak sa chetni i chce ktos cos zrobic to pogadac i cos wykombinowac.

dobra .. powiedz mi jak tam trafic z hardfort i kiedy jezdzi wiecej motorow.. ( jak mozesz to konkretnie napisz.. ktory zjazd itp.. )

pzdr.)

Directions

Get off I-91 at exit 24 in Rocky Hill.

From the South:

1) Take a LEFT off the exit ramp onto Route 99, (Silas Deane Highway), and go South until you see Howard Johnson Express Motel on the left.

2) Take a LEFT on Marshall Road and continue until the end.

3) Take a LEFT on Old Main Street.

4) Take your first RIGHT onto Goff Brook Lane, cross the railroad tracks, and at the end of the road, turn onto the DIRT ROAD THROUGH THE GATE - The track is about one mile down the dirt road on the right hand side.

From the North:

1) Take a RIGHT off the exit ramp onto Route 99, (Silas Deane Highway) and go South under the highway until you see Howard Johnson Express Motel on the left.

2) Take a LEFT on Marshall Road and continue until the end.

3) Take a LEFT on Old Main Street.

4) Take your first RIGHT onto Goff Brook Lane, cross the railroad tracks, and at the end of the road, turn onto the DIRT ROAD THROUGH THE GATE - The track is about one mile down the dirt road on the right hand side.

Use Mapquest to ge

Kto by był chętny przyjechać pośmigać na podobny tor do miejscowości Mierzawa (miedzy Kielcami a Krakowem przy trasie E77 - szukać Jędrzejów) bo zastanawiam sie czy budować taki tor czy nie. Jeżeli cała moja inwestycja miała by iść na marne to niezle bym wtopił wiec musze sie troche rozeznać.

Jak zrobie prawko to wpadne do Jędrzejowa na mojej skromnej Suzi dr125... :icon_twisted:

jest zainetersowanie sponsorzy sa to i tory sie buduje niestety dla nas jest to za drogi sport jeszcze jest wszytko drozsze niz w USA tragedia

BO taka głupia polityka gospodarcza w polsce jest !!!! Po porstu wydaje mi się że duża korupcja i nieodpowiedizlani ludzie do tego doprowadzili no i może po części Komuna ale nie w całej częsci.

Dlaczego ceny towarów w europie zach. są podbne do naszych ( jedzienie, ciuchy ) a auta może tylko 20% drożśze ( jak dla nich to tylko ) A zarabiają około 3-4 razy tyle co my ??

Im się dobrze żyje chociaż dla nas wydaje się wsyztsko tam drogie ale oni drogo i zarabiają wię cich stać.

A dlaczego ?? A dlatego ze sprawni, mądrzy ludzie i system krajowy doprowadził do tego, a unas niestety tego nie było i nie ma !! ( moze będzie ). Więc zamiast się wymądrzać niech Nasi politycy naśladują kraju europy zachodniej a nie własne wizje widzenia kraju prezentują bo nic nie zdziałają i każdy chyba już sie o tym Przekonał !!! Jeszcze brakuje że Pan A. Lepper prezeydentem zostanie :icon_twisted:

Ten tor chlopaki jest w Rocky Hill Connecticut. Takze blisko od mojej chaty i jezdzi sie super. A ten co bedzie na chali to sami zobaczcie budowe. Super bedzie, moze bedzie tez przechowywac tam swoje motory co prawda bedzie kosztowal kazdego $1500 rocznie ale jak tak policzy i tak sie dobrze kalkuje.

http://www.transworldmotocross.com/mx/news...1149204,00.html

POLECAM KAZDEMU PRZECZYTANIE PO ANGIELSKU CALEGO TEKSTU :biggrin:

Respect :icon_twisted: :icon_mrgreen: