Skocz do zawartości

Jetsem amatorem :P

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie podoba. hmm. wydawalo mi sie ze na poczatek jakas 80 ale okazuje sie z postow ze za slabe i fun nie bedzie.... kurs na kat. A narazie moze poczekac a ja moglbym chyba smialo smigac tym bardziej ze mam niedaleko chaty dobre warunki. a prawko mozna zrobic w miedzyczsaie a smigac JUZ BYM CHCIAL :icon_twisted: :icon_mrgreen: POMOZCIE MI COS WYBRAC.. qfaa .. :icon_mrgreen:

dajcie linki na jakies aukje czy komisy z ofertami niedrogo bo jak pisalem niewiem czy mnie to sie bedzie podobalo a kupienie sprzetu za niewiadomo ile i po abut tygodniu zrezygmnowanie to bedzie strata zapewne kilku stow ..... HELP ME PLX ; /

Haa.. jeszcze sprawa chce to jakos zarejestrowac ..... all legal..... jakies swiatelka by musialy chyba byc .. kierunki ??? :icon_mrgreen: tak mi sie wdaje jestem zielony ..... JESTEM AMATOREM.... masakra....

Zaden z Twoich znajomych nie ma enduraka? Najlepiej zebys sie przejechal kilka razy i bedziesz wiedzial czy to dla Ciebie ,czy tez nie...Bo kupic aby kupic byle co to tez bez sensu,a tym bardziej Yamahe 80 przy Twojej wadze 80kg :icon_twisted:

niestety u mine jeszcze ten sport z tego co widze i slysze jeszcze nigdzie sie nie zakorzenil.... jest szansa zaopczatkowac to bo zaczyna mnie to coraz bardziej krecic.... i mysle nad tym powaznie chce zaczac od czegos malego i niedrogiego... moze na tym w pozniejszym czasie zrobilbym jakas kase ale to takie tam mysli przyszlosciowe, ktore byc moze sie spelna... :icon_mrgreen: dlatego szukam cos na poczatek do zabawy pojne na to ze nawet kupie 125 cm i bede smigal narazie bez prawka i mysle ze sobie jakos poradze .. najwyzej sie przejade... placac mandat :icon_mrgreen: dlatego tez pomozcie mi z trafnym wyborem..... cena do 2000- 2500 tys. NAJARALEM SIE NA TO :icon_mrgreen: i mysle ze nie bedzie to slomiany zapal.... :icon_twisted:

zastanow sie nad dr125 - zajbis*y 4sow a jak dasz jeszcze przelotowy tlumik i troche ja odchudzisz to naprawde mozesz na niej czarowac!

....zobacz sobie moją: http://www.bikepics.com/members/vajda i przemysl co ci proponuje :icon_twisted: dr125se to naprawde fajna maszynka pozatym silnik nie do zajechania i trwalszy niz w 2t - jak dobrze poszukasz to znajdziesz taka w dobrej cenie - ja za swoja dalem 2300zl.

PS. taka mozesz nawet do pionu postawic - mi sie kilka razy udalo ale nie zeby sama szla :]

ta dr na 100% nie ma 20 koni co bys jej niezrobil :icon_mrgreen: a na kolo z gazu idzie bez problemu :icon_mrgreen:

spoko podoba mi sie ale po miescie tym nie posmigam /??

bez prawka raczej nie posmigasz.Szukaj jakiejs 125 z papierami .Poki co bedziesz smigal po polach, a jak zrobisz prawko to smigniesz sie po bulki do sklepu :icon_twisted:

i chyba to bedzie najlepszy pomysl... Niedziela Pruszcz Gdanski.... napewno bede wiedzial cos wiecej. nastepnie napisze moje first wrazenia :bigrazz: ehh.. oka 3mta sie.... dzieki za kilka info znajac mnie bez pomocy fachowcow to bym kupil tego rupiecia za 2 tys. a tak nie ma co ..... poszukam, czytalem na co trzeba zwrocic uwage przy zakupie.... na silniczkach sie znam wkoncu jetsem z zawodu mechanik :icon_mrgreen: Cya pozdro dla Was