PhantoM Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 mi sie podoba. hmm. wydawalo mi sie ze na poczatek jakas 80 ale okazuje sie z postow ze za slabe i fun nie bedzie.... kurs na kat. A narazie moze poczekac a ja moglbym chyba smialo smigac tym bardziej ze mam niedaleko chaty dobre warunki. a prawko mozna zrobic w miedzyczsaie a smigac JUZ BYM CHCIAL :icon_twisted: :icon_mrgreen: POMOZCIE MI COS WYBRAC.. qfaa .. :icon_mrgreen: dajcie linki na jakies aukje czy komisy z ofertami niedrogo bo jak pisalem niewiem czy mnie to sie bedzie podobalo a kupienie sprzetu za niewiadomo ile i po abut tygodniu zrezygmnowanie to bedzie strata zapewne kilku stow ..... HELP ME PLX ; / Haa.. jeszcze sprawa chce to jakos zarejestrowac ..... all legal..... jakies swiatelka by musialy chyba byc .. kierunki ??? :icon_mrgreen: tak mi sie wdaje jestem zielony ..... JESTEM AMATOREM.... masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Zaden z Twoich znajomych nie ma enduraka? Najlepiej zebys sie przejechal kilka razy i bedziesz wiedzial czy to dla Ciebie ,czy tez nie...Bo kupic aby kupic byle co to tez bez sensu,a tym bardziej Yamahe 80 przy Twojej wadze 80kg :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantoM Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 niestety u mine jeszcze ten sport z tego co widze i slysze jeszcze nigdzie sie nie zakorzenil.... jest szansa zaopczatkowac to bo zaczyna mnie to coraz bardziej krecic.... i mysle nad tym powaznie chce zaczac od czegos malego i niedrogiego... moze na tym w pozniejszym czasie zrobilbym jakas kase ale to takie tam mysli przyszlosciowe, ktore byc moze sie spelna... :icon_mrgreen: dlatego szukam cos na poczatek do zabawy pojne na to ze nawet kupie 125 cm i bede smigal narazie bez prawka i mysle ze sobie jakos poradze .. najwyzej sie przejade... placac mandat :icon_mrgreen: dlatego tez pomozcie mi z trafnym wyborem..... cena do 2000- 2500 tys. NAJARALEM SIE NA TO :icon_mrgreen: i mysle ze nie bedzie to slomiany zapal.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 zastanow sie nad dr125 - zajbis*y 4sow a jak dasz jeszcze przelotowy tlumik i troche ja odchudzisz to naprawde mozesz na niej czarowac!....zobacz sobie moją: http://www.bikepics.com/members/vajda i przemysl co ci proponuje :icon_twisted: dr125se to naprawde fajna maszynka pozatym silnik nie do zajechania i trwalszy niz w 2t - jak dobrze poszukasz to znajdziesz taka w dobrej cenie - ja za swoja dalem 2300zl. PS. taka mozesz nawet do pionu postawic - mi sie kilka razy udalo ale nie zeby sama szla :] ta dr na 100% nie ma 20 koni co bys jej niezrobil :icon_mrgreen: a na kolo z gazu idzie bez problemu :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantoM Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 spoko podoba mi sie ale po miescie tym nie posmigam /?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 spoko podoba mi sie ale po miescie tym nie posmigam /??bez prawka raczej nie posmigasz.Szukaj jakiejs 125 z papierami .Poki co bedziesz smigal po polach, a jak zrobisz prawko to smigniesz sie po bulki do sklepu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantoM Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 a co powiecie na to : http://allegro.pl/item106340141_suzuki_dr_...rdzo_tanio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ta drka może być tylko widać że kolo jej nie oszczędzał ale to o niczym nieświadczy może dbał o nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Nio wszystko ciekawie wygląda musialbys sie umowic i pojechac zobaczyc co i jak z ta DeeRka a takie 125 na poczatek w zupelnosci starczy :icon_twisted: Pozdrawiam! Edytowane 31 Maja 2006 przez SimsonFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ty lepiej idz w niedziele na giełde i sie poprzymiezaj do roznych moto :icon_twisted: przejedzie sie jaka seta i po klopocie :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantoM Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 i chyba to bedzie najlepszy pomysl... Niedziela Pruszcz Gdanski.... napewno bede wiedzial cos wiecej. nastepnie napisze moje first wrazenia :bigrazz: ehh.. oka 3mta sie.... dzieki za kilka info znajac mnie bez pomocy fachowcow to bym kupil tego rupiecia za 2 tys. a tak nie ma co ..... poszukam, czytalem na co trzeba zwrocic uwage przy zakupie.... na silniczkach sie znam wkoncu jetsem z zawodu mechanik :icon_mrgreen: Cya pozdro dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi