BIL Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy można to dokupić ? Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy można to dokupić ? Nigdy nie widziałem takiego zestawu do sprzedaży. Jeżeli by się gdzieś pojawił to jego cena byłaby przerażająca. Pozatym po co to zakładać. Chcesz zatrzeć silnik jak dozownik nawali (gdzieś czytałem że dozowniki do mz były awaryjne). Ogólnie moim zdaniem nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter_etz_251 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 w Turcji wychodza mz pod nazwa kanuii w tych modelach jest fabrycznie montowany dozownik eleju gdyby byl taki do kupna to ja osobiscie bym go nie kupil bo jak by nawalil to poszedl by silnik i nastepny wydatek lepiej lac olej do paliwo i masz z glowy wiesz ze nigdy ci sie silnik nie zatrze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etz250 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 do tych mztek co wychodzily w NRD tez byly dozowniki nawet widzialem na allegro ostatnio. ale ja bym nie kupowal szkoda kasy jak sie popsuje zatrzesz silnik i poplyniesz na jakies 250zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi