hołi07 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 poszukuje instrukcji do yamahy dt 80 po polsku lub po angielsku, prosze o odp.ODPOWIEC A BÓG W DZIECIACH CI TO WYNAGRODZI:-))E-MAIL: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) masz juz tą serwisówke?? bo gdzies widziałem ale po niemiecku Edytowane 19 Czerwca 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja mam po niemiecku Yamaha DT80 LC, LC2 Service Manual GER http://www.megaupload.com/?d=3VK22G73 P.S. Widziales w moim temacie ;) Co do wersji polskiej to nie ma zadnych manuali w ojczystym jezyku, chyba ze sa to manuale spolszczane przez np Chudzika (tylko kupne) albo Owners manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi