chorcio Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 WitamMam na oku kask szczekowy o masie 1750g prosze poradzcie czy to duzo .Teraz urzywam uwexa o masie 1400g czy te dodtakowe 350g jest bardzo odczuwalne jezdze z predkosciami 120kmh, zadko powizej. moto xj 600sPozdrawaim Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Raczej dużo. Norma to poniżej 1500g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam, no to spora masa...napisz może co to za firma, oraz model kasku. Ale nawet jak na szczękowca masa "prawie" 2 kilo to już nie przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jest to kask bayard sprzedawany równiez jako nexo i producent podaje 1750 g tez mysle ze to duzo. a wiec moje watpliwosci zostały rozwiane chyba go nie kupiePozdr Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jest to kask bayard sprzedawany równiez jako nexo i producent podaje 1750 g tez mysle ze to duzo. a wiec moje watpliwosci zostały rozwiane chyba go nie kupiePozdr Mnie od mojego ważącego 1500 boli czasem szyja a co dopiero od takiego kloca :biggrin: Na rynku jest sporo lżejszych szczękowców - odpuść sobie tego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolas Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 1600g mam Airoh SV55 z przeciwsłonecznymi okularami wewnętrznymi i wszytskimi bajerami typu antyfog, wypinana wyściółka itp.Airoh Mathisse ma bodajże 1500g +/- 50g.Czyli 1750 to jest troszke masy na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi