Domier Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ray69 jak chcesz kupic rske 250 w polsce to zycze powodzenia bo w tym roku widzialem moze ze 2 :biggrin: teraz jest jedna na allegro ale wybor w pl mozna powiedziec ze znikomy, sam sie rozgladalem ale ciezko, co innego wlochy albo niemcy ale tam 250 trzymaja sie bardzo w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 No zgadzam sie RS 250 ciezko kupic w polsceAle ja nie chce 2 suwa .Nie mam tyle kasy zeby kupic 600cm Mam tylko 5 tys.Wiec chyba nic nie pozostaje jak kupic GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) GSX 600F albo FZR600R roczniki 90-94 jak poszukasz to znajdziesz.Miałem/mam okazje czasami sie tymi sprzetami śmignąć FZR pocisk :biggrin: nieżle wygląda tylko tył jest troszku brzydkawy.Nie ładowałbym sie w GSa tylko kupił 600.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106326473http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105786305http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106136284http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105591062Jak bym miał tyle kasy to bym problemu z wyborem nie miał.pozdro Edytowane 29 Maja 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=25...&q=gs+500+stunt jak masz jakiś filmik to daj link docelowy bo ja tu jakiegos quada widze na pierwszym filmiku itp , gsa to tu nie widze ze stuntem. tak poza tym jak chcesz udowodnić że GS sttworzony jest do stuntu to prosze oddaje ci mikrofon, ale fakt jest jeden na wszystkim stunt można uprawiać ale jeden motocykl jest lepszy , a jeden gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtara18 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Moim zdaniem jak masz kupic gs500 to w tej cenie tj. mowisz 5000zl kupisz xj 600 92-93 (moj kumpel kupil ostatnio 93r za niecale 5tys). Xj-ta ma 61 koni a gs niecale 50 i taka xj mozna juz w miare smigac odrazu ci mowie ze gs ci sie znudzi po tygodniu nie mialem go ale moja xj znudzila mi sie po paru dniach!!! pzdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Coś szybko się nudzisz wojtara18. Wsystko oczywiście zależy do czego komu jest potrzebny motor. Jeśli ktoś chce bawić się w stunt, to raczej GS chyba nie dla niego, lecz jeśli szuka dobrego środka lokomocji to jak najbardziej trafił w dobre miejsce. Moim zdaniem tak szybko GS się nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Okaze sie czy mi sie znudzi szybko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) ale moja xj znudzila mi sie po paru dniach!!! to chyba nam sie jakiś talent objawił jak w kilka dni opaował XJ-te albo mamy doczynienie z kolejnym "królem długiej prostej", gorzej z zakretem. jestem ciekawy w ilu procentach potrafisz tą Xj-te chociaż wykorzystać. Edytowane 30 Maja 2006 przez kornol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 A nie wiecie moze kto chce kupic NSR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 jestem dopiero początkujący, ale jeżeli chcesz cos do szaleństw to moze mozna by sie za bandytą 400 porozglądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 z innej beczki - sproboj poszukac NTV (zachwalam co mam - wiem :bigrazz: ). nie wiem jak Twoje predyspozycje - bo to wszystko od nich zalezy a nie od tego co doradza forumowicze - ale jesli wiesz ze poradzisz sobie i nie bedziesz mial ulanskiej fantazji to polecam ta 650stke - niezniszczalny V2 (piekny dzwiek!), 60 KM i 59 Nm (zalezy ktory rok), kardan (czynnosci obslugowe znacznie ograniczone), niezly wyglada (ogolnie i pro arm jako cos rzadziej spotykanego) i przystepna cena (w tej ktorej podales napewno sie zmiescisz). Powodzenia w wyborze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi