wsk Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Cześć jeśli coś potrzebujecie jak wsadzić do motorynki silnik wsk to moge pomóc bo mam taką motorynke z silnikiem od wsk 175 :) :flesje: :flesje: jak coś to piszcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 "Fajna sprawa takie tuningi tylko z glowa:)jak bylem na zlocie w szklarskiej porebie chlopaki przyjechali na motorynce przerobionej rama wzmocniona zawiechy inne no i silnik od 125 tki i zadupek od r1 oj robilo wrazenie:)" Widziałem ją,ta była poprostu świetna.A co koleś na niej robił :) :flesje: RESPECT DLA TEGO TYPA. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 najlepiej to niech se skłądaka kupi i będzie najlepiej pedały na inne można zmienaić zębatke tylnia jak sie człowiek upsze.....a nie k....mać z wsk o którą sie za parenaście lat będą bili robić jakieś niepowiem jakie łunochody i nie mówcie mu żeby se lepiej wsk kupił niech zostanieprzy motorynie i ją żyłuje od wsk wara sory ale wpienia mnie takie cos.....kto mnie pamieta ten wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 No tak tylko że ja chcialem kupić silnik a nie rozbierać WSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etz250 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 eee tam wytrzyma przeciez silnik z wski nie jest az taki mocny zeby sie rozsypala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi