Prog Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Właśnie, ja szukam dobrego GS'a już od ponad miesiąca i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Właśnie, ja szukam dobrego GS'a już od ponad miesiąca i nic. Żarcisz stary :D GSów jak mrówków. (tych dobrych) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Niby tak, ale to jest malowany, to bity. Wskaż mi jakiegoś dobrego to wtedy może zmienię zdanie. Tylko pamiętaj, że nie mam zbyt dużej floty. Tak z 5000 na motor. Edytowane 28 Maja 2006 przez Prog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 WitamDokładnie zawsze coś musi być nie tak z oglądanym moto, a jak już trafi sie jakaś okazja to 200km od domu, i jak dzwonie to okazuje sie że juz poszedł. W moim wypadku na moto przeznaczam do 6 tys. No nic trzeba szukać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Właśnie to jest najgorsze, ja miałem jedną okazję blisko siebie [jakieś 40km], ale jak zadzwoniłem to okazało się, że sprzedany przed godziną. Pech to pech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi