Hoffman Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Siemasz Paweł, kiedys juz z toba rozmawialem na temat Pannoni i kosza.. Prosilem Cie wtedy o fotki tapicery do wózka, kojarzysz? Ja niestety nie mam lamp, a nakretke kola i skrzydelka owszem no ale to sa od mojego wozka:)wiec raczey nie na sprzedaz. Moze ktos z forum bedzie mial nakretke i skrzydelka.bo co do lamp to watpliwa sprawa. Ta twoja stronke juz polecilem koledze:) A co do lamp to w sumie zastanawiam sie czy dalo by rade jak by dac jakiemus zakladowi zlecenie zeby wykonal takie klosze plastikowe do lamp..? :O Napewno nie byl by to taki drogi zabieg. Tylko ze trezba by miec oryginalne na wzór..:D i tu jest problem. Bo jesli chodzi o ramki tych lampek to mopzna by sobie samemu dorobic z aluminium (jak bylo w oryginale).Pozdro Dzieki za informacje - jak coś załatwisz z zakresu dorabiania tych lamp to ja się na to piszę.Ja mam tylko oryginalną ramkę tylnej lampy, oraz fotografie oryginalnych lampek na mojej stronie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 No patrz, a ja akurat mam cala lampe przednia tylko ze bez klosika..Jak bys mógl to zrób zdjecie tej tylnej ramki, podaj wymiary i przeslij mi na maila: [email protected] Jesli chcesz to ja Ci moge przeslac fotki przedniej lampki (bez klosza).Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Witam! Widzę, że wielu trapi podobny problem braku części do Duny. Ja mam ewentualnie na wymianę gondolę (w średnim stanie) i aluminiowy czubek, a potrzeba mi dokładnie tego co Wam czyli - lamp, skrzydełek i nakrętki koła, a dodatkowo tapicerki i przegubów do mocowania do ramy. Może z dorobieniem tych lamp to rzeczywiście dobry pomysł. Im więcej byłoby ich do zrobienia tym byłyby pewnie tańsze (w razie niemców też się piszę). Często zaglądam na węgierskie allegro i czasami coś się pojawia, ale są to przede wszystkim ramy i gondole z kanciastymi błotnikami. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Pannonii Edytowane 29 Maja 2006 przez Gala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam, powiedz mi czy te godnole to mógłbys opchnac?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 teoretycznie mógłbym, bo raczej nie liczę na to, że znajdę gdzieś te części co mi potrzeba, ale musiałbym zrobić zdjęcia, a to dopiero za jakieś 1,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoffman Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No patrz, a ja akurat mam cala lampe przednia tylko ze bez klosika..Jak bys mógl to zrób zdjecie tej tylnej ramki, podaj wymiary i przeslij mi na maila: [email protected] Jesli chcesz to ja Ci moge przeslac fotki przedniej lampki (bez klosza).Pozdro Postaram się odszukać tej ramki i prześlę zdjęcia i opisy - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) No to bedzie extra:) Moze mi sie uda dorobic taka ramke, bedziemy działać:icon_twisted:Pozdrawiam i czkeam na fotografie - JulasPS. Kolego "Gala", jesli możesz to wyślij mi fotki na maila [email protected] i odezwij sie do mnie na Gadu 6747124, to obgadamy sprawe gondoli:) Edytowane 31 Maja 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi