czarczi Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 witamtak jak w tytule ile musze wlac oleju do lag do ktm lc2 125 cm 96 r ??i czy ktos ma jakas porzadna serwisówke do tegotakze potrzebuje plastiki do tego ktm moga byc nowe lub uzywana (ale nie polamane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojo Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 do LC4 z lat 93-97 do jednej lagi wchodzi dokładnie 0,5l. oleju o twardości 5. wydaje mi się, że do LC2 moze byc podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 jak nie masz jeszcze oleju to idac do sklepu popros goscia zeby sprawdzil ile powinienes wlac.... oni maja tych serwisuwek tyle ze na pewno znajdzie w minute :Ddo mojej powiedzieli ze dokladnie 0,5 oleju ale okazalo sie po zajzeniu w serwisowke ze jednak 0.485 i ze to duza roznica wiec sprawdz dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 wchodzi po 0.5 na lage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ja w danych diagnostycznych mam napisane, ze po 485ml ;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja w danych diagnostycznych mam napisane, ze po 485ml ;]pzdrwlewając po 0.5 l zrobi taką "poduszke"i z tego co dobrze pamietam nie bedzie zawieszenie do konca dobijało - taki mi tlumaczyl znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 wlewając po 0.5 l zrobi taką "poduszke"i z tego co dobrze pamietam nie bedzie zawieszenie do konca dobijało - taki mi tlumaczyl znajomy Ktos zaufany Ci to mowil ? Mozna by pomyslec zeby wlewac zawsze te 20ml wiecej.A nie bedzie wtedy jakos wieksze cisnienie w lagach, nie zaszkodzi to ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi