valdiiaga Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Lepkośc oleju może miec tu kluczowe znaczenie. Rozkminiłeś temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek72 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wzorem innych użytkowników Vulcanów, Shadow chciałbym zaproponowac zacieśnienie więzi miłośników i użytkowników Dragów. Czyżby było nas tak mało? A może nie warto? Osobiście uważam , że warto i nalezy. Pozdrawiam wszystkich DRAGSTERÓW. :buttrock:A Midnight się łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr - Drag Star 1100 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Cześć wszystkim. Może mi ktoś podpowiedzieć jak zdemontować zbiornik paliwa w DS 1100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes103 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Posiadam Draga 650 i od pewnego czasu zauważyłem wyciek oleju z pod krućca co dochodzi z rurką do cylindra widać to z lewej strony od tyłu cylindra ,wydaje mi sie że to jest jakaś rurką od oleju czy coś takiego. Chciałbym to naprawić i nie popsuć dodatkowo innych rzeczy,a nie wiem od czego zacząć Edytowane 10 Stycznia 2016 przez jankes103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sneer1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Cześć.Jak zdjąć pokrywę akumulatora w V-Star 1100?Odkręcam śrubę imbusową i osłona się luzuje z jednej strony a druga trzyma. Nie chcę ciągnąć na siłę aby coś nie urwać. Czy jest coś jeszcze do odkręcenia a może jakiś myk?Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech51 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Cześć.Jak zdjąć pokrywę akumulatora w V-Star 1100?Odkręcam śrubę imbusową i osłona się luzuje z jednej strony a druga trzyma. Nie chcę ciągnąć na siłę aby coś nie urwać. Czy jest coś jeszcze do odkręcenia a może jakiś myk?Będę wdzięczny za podpowiedź.Pozdrawiam. Cześć.Jak zdjąć pokrywę akumulatora w V-Star 1100?Odkręcam śrubę imbusową i osłona się luzuje z jednej strony a druga trzyma. Nie chcę ciągnąć na siłę aby coś nie urwać. Czy jest coś jeszcze do odkręcenia a może jakiś myk?Będę wdzięczny za podpowiedź.Pozdrawiam. Nic nie zepsujesz,z lewej strony osłona siedzi w dwóch gumkach .Bez problemu to się ściąga lewą reką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi