Skocz do zawartości

Posiadacze Drag Starów łączcie się

Unek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale chyba na tyle dojrzały że wie co robi.Ważne że dwa koła będą dalej w użyciu.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Ciekawe skäd ten pomysl na zmiane stylu ?

Panowie już wyjaśniam .... wybór pad na super sporta bo .... jak jadę dragiem w zakrętach to asfalt zabiera mi nogi z podnóżek ,trę gmolami ,mam niedosyt z pochyleń które uzyskuje a do tego chce szorować kolanem o asfalt .... wiec sami rozumiecie .... no i powrót do gwiazdki za jakiś czas tez będzie przepiękny

Witam,proszę o podpowiedź

jestem po zakupie swojej drag stara 1100 classic.

teraz ze względu na wydatki, postanowiłem kupić jedynie ssisybar (może i bagażnik).

czy różnią się do modelu 650 a 1100 classic

czy będą pasowały od 650 do 1100

czy możecie polecić gdzie szukać tanie i dobre

Witam,proszę o podpowiedź

jestem po zakupie swojej drag stara 1100 classic.

teraz ze względu na wydatki, postanowiłem kupić jedynie ssisybar (może i bagażnik).

czy różnią się do modelu 650 a 1100 classic

czy będą pasowały od 650 do 1100

czy możecie polecić gdzie szukać tanie i dobre

Rozstaw srub z boku tylnego blotnika jest inny: XVS650 ma okolo 18cm, a 1100 okolo 23-24cm (mierzylem pod stelarze do sakw), wiec sissybar odpada, i mysle ze bagaznik tez nie pasi ale pewien nie jestem.

miesiäc temu sissybar i szybe do 1100 custom (oryginal Yamaha-nöwki) kupilem na ebay`u.

Pozdro

Bagaznik do DS 1100 A od 2002r pasuje od DS 650 A , ale tylko z modeli do 2001r.

Też mam parę maneli od niego.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

kiedys pamietam postanowiłem, że kupię taniej

pojechałem na bajzel do Łodzi i klapa :eek:

na koniec i tak wylądowałem we Włocławku u Skiby

najtaniej i przy skręcaniu nic nie trzeba naciągac co zdarzało sie

w akcesoriach od innych sprzedawców

http://www.roadstyler.com/pl/index.php

tu masz jeszcze prywatna stronke goscia

Witam. Muszę zgodzić się z servisem bo w moim dragu 1100 też są podobne obiawy raz coś stuka a po chwili jest ok. Prawdopodobnie jest to zawór w przednim cylindrze. Przeprowadziłem sam regulację i co się okazało. Przed reg. silnik był cichy zero stuków ale zawory były zbyt ciasno spasowane po reg. silnik stuka(zawory) ale zawory są ustawione w normach podanych przez servis. Z tego co wiem lepiej żęby miały za duży luz niż zbyt ciasno spasowane ponieważ gdy jest zbyt mała przerwa to może doprowadzić do wybicia gniazda zaworu. Jeszcze jedno podobno z biegiem kilometrów luz na zaworach sam się kasuje i dlatego trzeba przeprowadzć reg. zaworów co 10 000km Pozdrawiam

tak się już raz zastanawiałem lecz nie podjąłem tematu

ale jak już jesteśmy przy akcesoriach to jest okazja

a mianowicie kto ma lub wie gdzie można sobie sprawic reling na błotnik

ale tylni, na przednim mam i jest dostępny praktycznie wszędzie :icon_rolleyes: