Monitor Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam Kolegę, gratuluję i czekam na odwiedziny.Merlin Już niebawem Maćku, myślę że już w tym nadchodzącym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 marian00 nie narzekam ,ale wolę jeżdzić niż stać w korkach. Jestem za objazdami dużych miast jest to o wiele przyjemniejsze. Pod tym wzgledem Warszawa jest podobnym miastem... Ale z drugiej strony fajnie jest ogladac miny kierowcow samochodow stajacych w korkach kiedy ich mijamy....Pozdrawiam marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moondek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jak się rozwinie to może może...Merlin A to już tylko w naszych... dłoniach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 wybaczcie ze wam przerwe niedlugo bedzie rok jak was sledze, na spotkanie nie przyjade ---ale - doradzcie bo mam 9 000 km brak mi oleju i na wymiane ,co mi proponujecie ps mieszkam we wloszech tu jest naprawde goraco temperatury... staniesz na swiatlach a jaja sie gotuja . jezeli ktos mi moze podac jakas dobra sprawdzona marke i typ ja mysle 20w-40 pozdrowienia dla wszystkich ZACZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ja mysle 20w-40 Jezeli u Ciebie jest tak goroco, to wez cos co ma koncowke 50 a nie 40 :P I z tego co piszesz to .... bierze Ci olej ze brak Ci go czy co bo nie bardzo kaman ;) Przy 9000 przebiegu ??? :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku 2 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jezeli u Ciebie jest tak goroco, to wez cos co ma koncowke 50 a nie 40 :biggrin: I z tego co piszesz to .... bierze Ci olej ze brak Ci go czy co bo nie bardzo kaman :P Przy 9000 przebiegu ??? :) no wlasnie dolalem narazie 10w-50 ok 700ml a wymiane mialem przy 2000km i tez mi cos nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Znowu się wcisnę :) Zarejestrowałam się na forum Dragstarowców , ale moje konto nie jest jeszcze aktywne.mam czekac na klucz aktywujący; pytanie tylko jak długo? Jestem tam jako pierwsza kobieta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbymus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 virago_78, cierpliwości ,czekamy na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Jestem tam jako pierwsza kobieta :icon_razz: Z takimi "plecami" to bedziesz noszona na rekach :) no wlasnie dolalem narazie 10w-50 ok 700ml a wymiane mialem przy 2000km i tez mi cos nie gra A TY masz nowy motocykl i licznik nie krecony ???Moze silnik padaczka i Ci zlopie olej, albo .... gdzies go gubisz. Sucho pod motocyklem ? Dolewac oleum do Draga ??? :eek: Ja w swoim 10 latku, tylko coroczne wymiany :P Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Z takimi "plecami" to bedziesz noszona na rekach ;) Plecki mam jeszcze ładniejsze bo nowa dziara też już jest :banghead: A moje konto na forum Dragstarowców dalej nie jest aktywne :( , nie wiem dlaczego. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez virago_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Plecki mam jeszcze ładniejsze bo nowa dziara też już jest :biggrin: Kusisz, dziewczynko, kusisz .....A kiedy mozna zobaczyc ??? :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kusisz, dziewczynko, kusisz .....A kiedy mozna zobaczyc ??? :buttrock: Dziewczynką to już dawno nie jestem, a co do nowej dziary, to może zapodam jakąś fotkę niedługo :icon_mrgreen: Jak na razie to mam nowe zdięcie osobiste na moim profilu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jestes, jestes .......... duza dziewczynka :icon_mrgreen: A zeby byla jeszcze opcja powiekszenia tego zdjecia !!!! :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Jestes, jestes .......... duza dziewczynka :) A zeby byla jeszcze opcja powiekszenia tego zdjecia !!!! :cool: Opcji powiększenia fotki raczej nie ma.Ale koniec gadania na ten temat , bo nas stąd wygonią :lalag:No i nareszcie moje konto na forum Dragstarowców jest aktywne :) Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez virago_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monitor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mała prośba, wiem że gdzieś była o tym mowa ale strony się nam poskurczały i nie umiem znależć ( w wyszukiwarce też nie ) Potrzebuję bardzo instrukcji obsługi do Draga 1100. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi