Mistrz kierownicy Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Sprawdź linkę prowadzącą od przedniego koła (z lewej strony) do szybkościomierza. Prawdopodobnie jest ukręcona.W DS 650 to ustrojstwo jest mechaniczne, z elektryką nie ma nic wpólnego. dzięki :) szczęśliwie nic się nie ukręciło ani nie urwało...odkręciła się nakrętka podtrzymująca linkę przy liczniku przez co wypadł ten dżinks z licznika i dlatego się nie kręciło :biggrin: odkręciłem licznik, linkę przy kole zrobiłem co trzeba i można hulać dalej :crossy: satysfakcja z samodzielnej naprawy...bezcenne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Witam, jakoby moja Yamaha jest sprowadzona z Usa to jak często bywa kierunki z przodu stale sie świecą... A ja chce zeby tylko świecily w momencie gdy włacze kierunek...I mam pytanie jak to zrobic??!!Pozdrawiam marian00 Edytowane 21 Lipca 2008 przez marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms27 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam, jakoby moja Yamaha jest sprowadzona z Usa to jak często bywa kierunki z przodu stale sie świecą... A ja chce zeby tylko świecily w momencie gdy włacze kierunek...I mam pytanie jak to zrobic??!!Pozdrawiam marian00 z przodu w kierunkach sa zarowki dwuwloknowe. Jedno wlokno 5 wat swieci sie stale, a drugie 20 wat, jak wlaczysz kierunki. Najprosciej to bedze chyba rozlaczyc zasilanie, gdzies w lampie latwo znajdziesz odpowiednie kabelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Juz patrzylem w reflektorze sa 2 kabelki na prawy i lewy kierunek.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wersja USA ma po trzy kabelki do każdego kierunku.Tylko że te świecące kierunki to też jest brysówka albo postojówka.W głównej lampie nie ma miejsca na żarówkę postojową.Jeśli Ci to bardzo przeszkadza to w lampie głównej należy rozpiąć dwa spięte razem kabelki prawdopodobnie koloru niebieskiego. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Panowie !!!Mam pytanie odnosnie zawieszenia w Dragu bo nie wzielem z UK manuala.Tylny amor ma duza regulacje zawieszenia a fabrycznie jest ustawiony na 3.Skale ma od 1 do 7 i teraz pytanie w ktora stone trzeba skrecic aby go utwardzic na polskie drogi??? ;) Ja mam fabrycznie na 3 i troche mi dobija na polskich dziurach :smile: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luccass Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Witam was serdecznie, Pragnę dołączyć do szacownego grona kolegów wraz z moim małym nowym dragiem ;-)foto poniżej ;-)http://bikepics.com/pictures/1360764/ Koledzy i koleżanki mam do was prośbę, poszukuję siodła pasażera a serwisowa cena mnie powaliła, czy jesteście mi wstanie pomóc w zakupie dragstar 650A classic pozdrawiam Oczywiście dodam, ze kolor właściwy :icon_mrgreen: Edytowane 22 Lipca 2008 przez luccass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Wersja USA ma po trzy kabelki do każdego kierunku.Tylko że te świecące kierunki to też jest brysówka albo postojówka.W głównej lampie nie ma miejsca na żarówkę postojową.Jeśli Ci to bardzo przeszkadza to w lampie głównej należy rozpiąć dwa spięte razem kabelki prawdopodobnie koloru niebieskiego. No własnie tu jest problem bo w lampie przedniej jest rozdzial na prawy i lewy kierunek...Pozdrawiam marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Panowie !!!Mam pytanie odnosnie zawieszenia w Dragu bo nie wzielem z UK manuala.Tylny amor ma duza regulacje zawieszenia a fabrycznie jest ustawiony na 3.Skale ma od 1 do 7 i teraz pytanie w ktora stone trzeba skrecic aby go utwardzic na polskie drogi??? :clap: Ja mam fabrycznie na 3 i troche mi dobija na polskich dziurach :bigrazz: Miałem ten sam problem i przestawiłem na 7 bo często jeżdzę z plecaczkiem i teraz jest super .Jesli jeździsz sam to może spróbuj na 5 . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 OK dzieki :lalag: Cos zakombinuje i zobacze co bedzie Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luccass Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam was serdecznie, Pragnę dołączyć do szacownego grona kolegów wraz z moim małym nowym dragiem ;-)foto poniżej ;-)http://bikepics.com/pictures/1360764/ Koledzy i koleżanki mam do was prośbę, poszukuję siodła pasażera a serwisowa cena mnie powaliła, czy jesteście mi wstanie pomóc w zakupie dragstar 650A classic pozdrawiam Oczywiście dodam, ze kolor właściwy :icon_mrgreen: Panowie proszę o podpowiedź, szukam siodła dla pasażera PILNIE- 650A CLASSIC :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Już ktoś szukał siodła do DS,myślę że pozostaje tylko Ebay.de,tam najszybciej coś znajdziesz. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 luccass witaj w kręgu pozytywnie zakręconych. Zwłaszcza że z moich rodzinnych stron piszesz ;) Szerokiej drogi! :) i do zobaczenia w okolicach Łodzi. :wink: Panowie nowe graty się pojawiły u mnie na sprzedaż do Draga 1100 zdjęte z mojego. Wszytko na zdjęciach w linku poniżej. Zainteresowanych zapraszam na priva. :) pozdrawiam i pogody życzę ! :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...8entry1270958 empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luccass Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzięki Panowie za przywitanie,a co do ebay`a to meczę już i .de. com ale bez skutecznie ;-( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz kierownicy Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzięki Panowie za przywitanie,a co do ebay`a to meczę już i .de. com ale bez skutecznie ;-( pozdrawiam Witaj! :icon_biggrin: mam ten sam problem szukałem, szukałem może słabo bo nic nie widziałem za to znalazłem tapicera, który robi takie rzeczy na moto, za ok 300 zł przerobi tylny "stołek" na coś dla ludzipo zakończeniu sezonu chyba go odwiedze (co prawda to w mojej okolicy)... poszukam adresu i powieszę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi