Pimpek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Tak jak w temacie ma ktos moze zeskanowana takową ksiazeczke?? Byłbym wdzieczny :icon_razz: :) :P :bigrazz: :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Poszukaj lepiej takich wynalazków na Allegro, zdaje mi sie że coś takiego tam kiedyś widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 wydaje mi sie ze mam taka oryginalna, ale jeszcze musze sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 wydaje mi sie ze mam taka oryginalna, ale jeszcze musze sprawdzic Byłbym bardzo wdzieczny za skan ksiazeczki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek933 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Wiesz co ja mam taką orginalną książeczkę z 1977 roku do komara 2350 i 2351 ale niestety niemam skanera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi