wichrywojny Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam, otóż mam takie zapytanie do Was syckich. Podczas pracy silnika na wolnych obrotach ( ciutke przyspieszonych ze wzgledu na reczne przyspieszenie zaplonu) kontrolka od ładowania nie swieci sie i jest ok, natomiast przy zwiekszeniu obrotow leciutko zarzy sie kontrolka od ładowania. Tak domniemam ze to chyba szczotki sa juz troche wytarte i podczas zwiekszania obrotow jeszcze bardziej odchodza i to jest przyczyną tegoż zjawiska. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Miałem takie objawy w Uralu. Działo się tak na mechanicznym reglerze z Malucha. Odkąd mam elektroniczny problem ustał. Jednak zanim zaczniesz grzebanie z reglerem przeczyść wszytskie styki, posprawdzaj czy dobrze kontaktują. A, no i u mnie przez to przepalały się wszytskie pozycyjne światła :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi