Gość Rodziu. Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Mam 184cm wzrostu, waga - 84kg. I mam pytanie - czy suzuki gs500 nie będzie przy moich warunkach fizycznych za małym motocyklem? Czy po przejechaniu dłużeszgo dystansu nie będą mnie bolały wszytskie kości? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 przy odpowiednio długim dystansie na każdym moto wszystko będzie CIę bolało. zawsze możesz się zatrzymać, przespacerować i pruć dalej. Będzie ok. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 ja mam ok 180 cm wzrostu waze tak 82 - 85 kilo przymierzalem sie do GSa i mi jest tak w sam raz, najlepiej gdzies usiadz (na gieldzie czy gdzies) na niego i sprawdz, czy dobrze sie na nim czujesz, ale mysle ze nie poiwinno byc problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rodziu. Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 dzięki za odpowiedź na moje pytanie panowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Zawsze mozna sie przyzwyczaic, ale tej jezdzilem pare km gs em i jeszcze wiecej cb 500 i chodziaz to male moto to byly calkiem wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 a może spróbuj XJ 600 s/n pozycja wygodniejsza dla motonity Twego wzrostu (ja mam +188 cm i nie narzekałem a na er-5 i GSie czułem się dziwnie). pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi