DrBrat Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cześć Od niedawna jeżdżę Hondą ShadowKilka dni temu zrobiłem coś ponad 1000 km i już wiem, że czasem trzeba wyczyścić motor ;) Czy pasta Tempo nadaje się tylko do lakieru, czy też mogę wyglancować chromy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 letnia woda, ściereczki i lecisz przez pół godziny, daj sobie spokój z pastami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=43404&hl=chrom TO JEST LINK do tematu o czyszczeniu chromów, albo uzyj wyszukiwarki hasło chrom to też sporo znajdziesz.DrBrat życzę powodzenia na forum. Edytowane 24 Maja 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Najpierw musisz umyc motocykl ( na mokro), a potem, po wysuszeniu mozesz go nawoskowac. Pasta Tempo moze byc nakladana takze na chrom, ale nakladajac na lakier pamietaj, ze jest lekko scierna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBrat Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=43404&hl=chrom TO JEST LINK do tematu o czyszczeniu chromów, albo uzyj wyszukiwarki hasło chrom to też sporo znajdziesz.DrBrat życzę powodzenia na forum. Dzięki za życzenia, Maro.Jeśli na forum jest tak, jak w siodle, to będzie OK ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja jade Tempem po chromach dobrze czyści np. jakieś przyklejone zabrudzenia które nie schodzą przy myciu. Świetny połysk nie trzeba dużo pucować.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 jest jeszcze taka wypasiona pasta, niepamiętam jak sie nazywa bo jóż mi się skończyła :icon_razz:Ale można ją dostać prawie w każdym sklepie, takie czarne metalowe okrągłe pudło a w środku szmatki z jakimś śmierdzącym badziewiem a napisy na tym tylko po niemiecku jak sobie przypomnę to dam znać, ale czyści niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrBrat Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ok, OKMotor się swieci jak ... eee ... jak ...łysinka mojego dyrektora. Tylko jest problem, żonka zobacyła co potrafię :icon_razz: :) i przestała wierzyć, że mam dwie lewe ręce do prac domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No proszę, pucowanie maszyny. Przecież prawdziwy rocker brudu się nie boi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi