marko Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Doradzcie mi czy nie bedzie problemu z dostaniem łożysk i uszczelniaczy do tego modelu!Nie chciałbym w ciemno mojego moto rozpaławiac?A jesli ktos ma jakies info na temat rozmiarów to bede wdzię[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam. Najlepiej jak to sprawdzisz w sklepie, zapytaj np.w larssonie nr gg2416029dowiesz sie odrazu ceny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 łozyska raczej w kazdym wiekszym sklepie z łozyskami dostaniesz, czesto duzo lepszej jakosci i za połowe ceny niz w sklepach motocyklowych, tylko trzeba poszukac :buttrock: ja za simeringi silikonowe płace w takim sklepie prawie tyle samo co za zwykłe w larssonie. W rd125lc/lc2 sa zwykłe typowe łozyska i uszczelniacze oprócz simeringu przy pompie wody,ale ten mozna zastapic dwoma typowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Weź to lepiej sprzedaj na złom i kup se etkę fajną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi