Empire Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Tydzien temu nabylem za stówke z WSK Kobuza - w tym rzecz, ze silnik rozebrany na częsci...Czy ma ktos może jakis schemat do tej WSKi?? Nie jest to WSK Cross:P Oryginal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Siema siema:D:D Jak zobaczylem w temacie napis "Kobuz" to juz mi sie Joker na mordzie pojawił:DD Uzywam takiego sprzeta nacodzien i powiem Ci że chlopaki uwazaja ze w Kaliszu moja WSK 175 chodzi lepiej niz nie jeden stary japończyk:)) Zrób sobie tego sprzeta na cacy bo naprawde warto! BArdzo ladny i w miare mocny i wystarczajaco szybki sprzet, no i przedewszystkim polski!Mam schemat przekroju silnika na kompie ale nie umiem go tu wrzucic.. tak wiec zapodaj adres mail albo odezwij sie do mnie na GG to Ci wysle:)PozdroPS. Mój to jest ten co mam na awatarze> Edytowane 21 Maja 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi