TIJO Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Chyba odpowietrzenie skrzyni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 WitamJa nasleżąco przewoziłem raz motocykl i to tylko 5km a już w aucie było pełno wahy ale podejrzewam że winą był wyciek z uszczelki przy gażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 strasznie madry temat panowie zalozyli gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 strasznie madry temat panowie zalozyli gratulacje A ty strasznie mądrze odpowiadaszgratulacje ;) :smile: Chciałem sie poprostu dowiedzieć, bo spotkałem sie ze po przechyleniu motocykla cieknie, a chciałem byc pewny :buttrock: :crossy: :banghead: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja mojego rx wiozlem ponad 120 km na przyczepie i lezal pod niewielkim katem i cieklo z kranika nie szczelny ale silnik suchotko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi