norbi30 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 cyesc Posyukuje schematu instalacji elektrzcynej do Junaka na 12Valternator oray regulator fiat 125p,modul zalonowz dyik,cewka 12vya pomoc dyieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 wez sobie ustaw polskie zanaki w Windows`ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) czeee Instalke robisz wedlug orginalu z tym ze wywalasz obwody pradnicy i regla . (chyba ze masz jakies dodatkowe odbiorniki no to wtedy juz jest troche wiecej rzeźby ) i do takiej instalki dopiero wpinasz altek (schemat wyslalem na priv bo nie jest mojego autorstwa ) . Modul musisz podpiąc do stacyjki , do pinu na ktorym pojawia sie napiecie po wlozeniu kluczyka ( to bedzie to samo co obwod wzbudzania altka ). Zreszta na module chyba jest schemat podpiecia ? pozdrawiam herflik ps. daj maila bo przez PW na forum nie pojdzie . Edytowane 22 Maja 2006 przez herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi30 Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wez sobie ustaw polskie zanaki w Windows`ie. No już ustawione........a to taki problem :crossy: :buttrock: czeee Instalke robisz wedlug orginalu z tym ze wywalasz obwody pradnicy i regla . (chyba ze masz jakies dodatkowe odbiorniki no to wtedy juz jest troche wiecej rzeźby ) i do takiej instalki dopiero wpinasz altek (schemat wyslalem na priv bo nie jest mojego autorstwa ) . Modul musisz podpiąc do stacyjki , do pinu na ktorym pojawia sie napiecie po wlozeniu kluczyka ( to bedzie to samo co obwod wzbudzania altka ). Zreszta na module chyba jest schemat podpiecia ? pozdrawiam herflikps. daj maila bo przez PW na forum nie pojdzie . no to nie takie proste ,bo instalaka oryginala to 6v i na rame idzie + ,a teraz mam 12v i - idzie na rame(zreszta instalacje buduje od podstaw ,stara poszła w kosz po prostu była za stara)a oto i moj adres e-mailowy:[email protected]Prosba o łopatologiczne objasnienie jesli mozna,ja z zawodu budowlanie nie łelektrykNorbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi