Gość Panna Nervosa Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wiecie może gdzie sie obecnie najkrócej czeka na prawko? Wolalabym by nie bylo to dalej niz w promilu 150km od Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 a nie lepiej zrobić to tam, gdzie więcej Cię nauczą, niż szybciej dadzą dokument ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Chyba zle sie wyraziłam. Chodzi mi o egzamin. Gdzie najlepiej sie zapisac? Gdzie jest wysoka zdawalnosc i krotkie terminy oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 wszyscy zachwalają szkołe Tomka Kulika z forum ... poczytaj w archiwum, sporo tego znajdziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 wszyscy zachwalają szkołe Tomka Kulika z forum ... poczytaj w archiwum, sporo tego znajdziesz :DNie chodzi tu o szkołę.Tylko o ośrodek egzaminacyjny. Chyba nie znajdziesz nic lepszego. Ja byłem na Odlewniczej i nie narzekam. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam, ja zdaję na odlewniczej. Jutro (22 Maja ok. godz. 10 zdaję tam kat.B :D ). Generalnie po nowelizacju ustaw zarówno tam jak i na Bemowie zdawalność nie jest fajna, mimo wszystko że egzaminatorzy to buraki a w okolicy ośrodka trwają teraz jakie budowy i remonty to chyba na Bemowie jest jeszcze trudniej. Z opinii innych myślę że Odlewnicza jest troszkę łatwiejsza. Co do zapisów jak pojedziesz z samego rańca to czekasz ok 3 tyg. na termin, bez względy czy sama teoria, praktyka czy razem. No ale trzeba być z samego rana bo na dzień jest ograniczona ilość zapisów... Wie ktoś przy okazji ile czeka się na odbiór prawka? Mieszkam na Mokotowie (urząd na Wiktorskiej 91A czy jakoś tak). Pozdrawiam i powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Co do trudności zdawania Bemowo czy Bródno to zależy dla kogo, bo tak ja w moim przypadku mieszkam na Bemowie i nie mam problemu z jakąś trudnością. Ale ponieważ nie można zdawać kategorii A na Bemowie to musiałem zobaczyć jak się zdaje na Bródnie i akurat w moim przypadku też nie miałem problemu. Co do terminu zapisu to się nie zgodzę że zawsze jest 3 tygodnie znam to z praktyki ostatnio na praktykę kategorii B na Odlewniczej czekało się nawet 1,5 miesiąca. Na odbiór prawka czeka się przeważnie 2-3 tygodnie jest to taka norma wszędzie tak jest. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Oczywiście że można czekać nawet 1.5 miesiąca, ale tak jak pisałem gdy zapiszemy się z samego rana i sporo wolnych terminów mają na nadchodzący dzień czeka się ok 3 tyg. Co do terminów ja narzekać na nich nie mogę....Wystarczy wpaść na 8 rano i ok. 3 tyg. się czeka. Z resztą czy to aż taka wielka różnica? 3 czy 4 tyg. to i tak strasznie długo, a jak ktoś jeszcze bierze osobno teorię i praktykę to czeka na taki examin ok 2 miesięcy bez samochodu/motocykla...Łatwo można się odzwyczaić jeździć :) . Mam wrażenie że w tym kraju wszystko robią nam na złość :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi