zdano Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Zlamalem kopke ;) ,a raczej sama stalową obręcz(nie wiem jak sie fachowo zwie) ktora mocuje kopajke do wałka wychodzącego z silnika. ma ktoś może takowa na zbyciu lub wie gdzie mozna zakupic uzywaną lub zamiennik oryginału?? do ttr'ki pasuja rowniez te od xt. na poczatku myslalem ze no problem,ale mina mi zrzedła gdy uslyszalem cene u dealera: 170 zeta (z kopka cos kolo 440 :D ).dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) ja zgubiłem kiedyś kopke w dt ( na drugi dzień po kupnie sprzęta, poprostu sie odkręciła ;/ )z tego co pamiętam, to nowa kosztowała właśnie 400 zł ja kupiłem używke za 50 zł :)tylko że u mnie nie było problemu odpalić na pych, a Ty masz "troche" gorzej :( poszukaj na allegro albo w gazetach (dizmar albo giełda motocyklowa) Edytowane 21 Maja 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 zadzwon do olek motocykle tam maja duzo zeczy i za dosc rozsadne pieniadzewww.olekmotocykle.pl mi za kopa do RMX-a 50 powiedzieli 150zł sam kop to powiedzialem dziekuje... ale go przyspawalem bo ja mialem tylko obrobione:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ale go przyspawalem bo ja mialem tylko obrobione:]brawo a co zrobisz, jak bedziesz musiał zdjąć pokrywe silnika?uwielbiam ludzi, którzy spawają kopki i zebatki zdawcze do wałków ... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdano Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 sam myslalem o spawaniu,ale samej tej obejmy (nie do walka :) ) ale okazalo sie ze to jakis kijowy stop i sie nie da. ale cena 170 mnie totalnie rozwala -->przeciez koszt produkcji pewnie znikomy.a co do pchania ttr'ki to 1.5h czekalem w lesie az qmpel przyjedzie popchnac, z pchania w pojedynke zrewzygnowalem za druga proba. ciekawe czy komus sie to udalo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) a co do pchania ttr'ki to 1.5h czekalem w lesie az qmpel przyjedzie popchnac, z pchania w pojedynke zrewzygnowalem za druga proba. ciekawe czy komus sie to udalo..my XT-ka odpalaliśmy we dwóch + kierownik na moto i było ciężko więc samemu chyba nie ma szans :) Edytowane 21 Maja 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadHorse Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 I jak, udało się Tobie dorwać kopniaka?? Mam dokładnie taki sam problem, a używek nigdzie nie ma:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi